KONSOLIDIMI I KAPACITETEVE LIGJZBATUESE NË SHQIPËRI - PAMECA V
Konsolidimi i Kapaciteteve Ligjzbatuese në Shqipëri është një projekt asistence teknike i financuar nga Bashkimi Evropian, i cili nëpërmjet ekspertizës së marrë nga Shtetet Anëtare të BE-së, do i vijë në ndihmë agjencive kryesore ligjzbatuese në Shqipëri në fushën e Drejtësisë dhe Punëve të Brendshme për ta sjellë më pranë standardeve të BE-së punën e përfituesve të projektit, sidomos të Policisë së Shtetit Shqiptar dhe Prokurorisë së Përgjithshme, të cilat janë përfitueset kryesore të projektit.

Lajmet e fundit

“Albanian State Police (ASP)/Border and Migration and Italian State Police/Guardia di Finanza and Border Police representatives held a working meeting on border and migration matters of common interest supported by PAMECA V and hosted by Italian State Police in Bari, Italy on 18th July 2017. The team of eight Albanian police … Lexo më shumë