Trajnimi praktik mbi krimin kompjuterik

lom

Trajnimi praktik mbi krimin kompjuterik

 PAMECA V zhvilloi një kurs trajnimi praktik mbi krimin kompjuterik për Njësinë e Krimit Kompjuterik të Drejtorisë së Hetimit. Trajnimi u zhvillua nga një ekspert francez për tetë punonjës të policisë nga strukturat e hetimit të krimit kompjuterik dhe strukturat e hetimit kundër narkotikëve dhe krimeve ndaj fëmijëve dhe dhunës në familje.

Materialet e trajnimit u bazuan në një modul të dedikuar të krijuar nga Policia Kombëtare Franceze, kryesisht në lidhje me “dark web” dhe “deep web” përpunimin e të dhënave me mjete me burim të hapur, kriptovalutat dhe mënyrat e gjurmimit të transaksioneve të kriptovalutave, tema me shume interes për pjesëmarrësit.

May 11, 2021 / @sq