Category: @sq

OCC_3

21

Feb2018
Më 14 Shkurt 2018, PAMECA V organizoi një konferencë ndërkombëtare lidhur me "Bashkëpunimin gjyqësor dhe policor në luftën kundër krimit të organizuar trans-nacional". Kjo konferencë ... Lexo më shumë
IMG_0873

16

Feb2018
Në vijim të rekomandimit të PAMECA V, Departamenti i Policisë së Kufirit dhe Migracionit (DPKM) mblodhi në një tryezë Oficerët Ndërlidhës të shteteve anëtare të ... Lexo më shumë
L2018_1

16

Feb2018
Më 13 shkurt 2018, u mbajt Ceremonia e hapjes së PAMECA V "Konsolidimi i agjencive të zbatimit të ligjit – Mbështetje për Ministrinë e Punëve ... Lexo më shumë
ibm2-01-18

01

Feb2018
Eksperti Afat-gjatë i PAMECA V për Menaxhimin e Integruar të Kufijve lëvroi dy seanca trajnimi për pjesëmarrësit e Kursit të Formimit Bazë të Policisë së ... Lexo më shumë
20180124_094709

29

Jan2018
Pesëdhjetë e pesë gjyqtarë dhe prokurorë ndoqën seminarin mbi Rolin e Gjyqtarit të Seancës Paraprake të organizuar nga PAMECA V në bashkëpunim me Shkollën e ... Lexo më shumë
IMG-20180126-WA0001

29

Jan2018
Eksperti Afatgjatë/Krimi i Organizuar i PAMECA V organizoi një kurs trajnimi për ekspertët e ADN-së të Institutit Shkencor të Policisë së Shtetit, në përputhje me ... Lexo më shumë
IMG-20171219-WA0002

19

Dec2017
Forumi i drejtuesve të lartë të Policive të Ballkanit Perëndimor është një aktivitet që zhvillohet çdo vit që në vitin 2013. Këtë vit, ... Lexo më shumë
IMG_3181

12

Dec2017
Në kuadër të Aktivitetit 4.8.2 “Përmirësimi i Shërbimit Qendror dhe Mbështetje për sektorin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit të Policisë së Shtetit për Rritjen ... Lexo më shumë
1MN_S

25

Nov2017
Në përputhje me objektivin e përgjithshëm të Komponentit 1 – Mbështetje për bashkëpunimin mes institucioneve dhe atë ndërkombëtar, Z. Carmine Pirozzoli, Prokuror dhe EAGj i ... Lexo më shumë
101049

22

Nov2017
Në 20 nëntor 2017, PAMECA V në kuadër të Komponentit 1 Veprimtaria 1.6 “Mbështetje për zbatimin e legjislacionit të ri për Reformën në Drejtësi” organizoi ... Lexo më shumë