Category: @sq

PamecaVD2

14

Jan2021
Sot më 12 Janar 2021, në kuadër të zvogëlimit të projektit dhe në zbatim të Kontratës së Grantit të PAMECA V, dy automjete me pronësi ... Read More
foto 7

21

Dec2020
PAMECA V në bashkëpunim me Prokurorinë e Përgjithshme dhe Projektin e Asistencës Teknike të Këshillit të Lartë Italian të Drejtësisë, zhvilloi një trajnim online dy-ditor ... Read More
day 2

16

Dec2020
PAMECA V në bashkëpunim të ngushtë me Prokurorinë e Përgjithshme Shqiptare dhe Projektin e Asistencës Teknike të Këshillit të Lartë Gjyqësor Italian zhvilluan një trajnim ... Read More
foto 2 psiko

14

Dec2020
    Prezenca e psikologut është thelbësore për Policinë e Shtetit duke marrë parasysh shumllojshmërinë emocionale të oficerëve të policisë në përditshmërinë e tyre si dhe rolin ... Read More
6

27

Nov2020
PAMECA V, më datë 13.11.2020, mbështeti organizimin e një takimi virtual midis Drejtuesit të SPAK, Z. Arben Kraja, Drejtorit të BKH, Znj. Aida Hajnaj dhe ... Read More
spak4

12

Nov2020
PAMECA V facilitoi organizimin e një takimi virtual midis Kreut të SPAK, Z. Arben Kraja dhe Drejtorit të BKH, Znj. Aida Hajnaj me Drejtorinë Kombëtare ... Read More
2

01

Nov2020
PAMECA V facilitoi organizimin e një Konference të Përbashkët ndërmjet EUROPOL dhe Drejtorit të BKH, Znj. Aida Hajnaj të mbajtur në 29 Tetor 2020 ku ... Read More
2

30

Oct2020
Në kuadër të asistencës për zbatimin e legjislaciont të ri në reformën gjyqësore, veçanërisht në në zbatim të ndryshimeve të Kodit të Procedurës Penale, PAMECA ... Read More
1

30

Oct2020
40 gjyqtarë dhe prokurorë ndoqën trajnimin online të moderuar nga Profesor Henrik Ligori i Shkollës së Magjistraturës dhe të organizuar nga PAMECA V në bashkëpunim ... Read More
1

20

Oct2020
Me datë 16 tetor, PAMECA V mori pjesë dhe moderoi Tryezën e Rrumbullakët mbi projekt Rregulloren e Vlerësimit të Sistemit të Përformancës dhe Integritetit të ... Read More