Category: @sq

web_n12

24

Apr2020
Më 22-23 Prill 2020, ne vijim të bashkëpunimit me Policinë e Shtetit për dhurimin e 3000 njësive me sterilizuesh duarsh (PSH), PAMECA V mundësoi shpërndarjen ... Read More
ALB_200422_02

24

Apr2020
Më 21-22 prill 2020, PAMECA V dhe DCAF (Qendra e Gjenevës për Qeverisjen e Sektorit të Sigurisë) organizuan 2 takime online (për shkak të masave ... Read More
DSC_5A

22

Apr2020
Sot në 22.04.2020, PAMECA V në bashkëpunim me dhe në emër të EUD dhuroi 3000 pajisje sterilizues duarsh për Policinë e Shtetit (PSH), për të ... Read More
videoc

21

Apr2020
PAMECA V realizoi një trajnim online mbi "Krimin e organizuar dhe korrupsionin kriminal; risqet nga fenomeni i korrupsionit në Polici ”. Ky aktivitet formues  u ... Read More
foto1

06

Mar2020
PAMECA V mbajti raundin e dytë të trajnimit me temë "Etika e Policisë dhe Fenomeni i Korrupsionit", më 4 Mars 2020, në të cilin morën ... Read More
Pic 3

04

Mar2020
Me 3 Mars 2020, PAMECA V dha mbështetjen e saj Institucionit të ... Read More
mt2

02

Mar2020
PAMECA V zhvilloi raundin e parë të trajnimit me temë "Etika ne Polici dhe Fenomeni i Korrupsionit", më 28 shkurt 2020, në të cilën morën ... Read More
SCM 3

27

Feb2020
Më 26 shkurt 2020, PAMECA V mbajti Takimin e gjashtë të Komitetit të Palëve të interesit, me pjesëmarrjen e përfituesve të PAMECA V; Ministria e ... Read More
DNA

03

Feb2020
PAMECA V organizoi dhe zhvilloi një kurs trajnimi për prezantimin e ekspertizës së ADN-së në gjykatë për ekspertë të Sektorit Biologjik dhe ADN-së të Institutit ... Read More
Risk Analysis 1

30

Jan2020
Më 29 janar 2020, PAMECA V dhe DCAF (Qendra e Gjenevës për Qeverisjen e Sektorit të Sigurisë) organizuan një seminar trajnimi mbi "Analizën e riskut ... Read More