Category: @sq

ccz1

28

Jan2020
Më 28 Janar 2020, PAMECA V organizoi një trajnim mbi hetimin dhe ndjekjen penale të terrorizmit. Tetëmbëdhjetë prokurorë nga zyrat e prokurorisë së rretheve dhe ... Read More
Teute 1

27

Jan2020
PAMECA V mundësoi një vizitë studimore tre-ditore në Agjencinë Evropiane të Sigurisë Detare (EMSA) dhe në Qendrën e Analizës Detare dhe Operacionit të Narkotikëve (MAOC), ... Read More
CCZ1

22

Jan2020
Nevoja për të përmirësuar cilësinë e kallëzimeve penale u diskutua gjatë një seminari të përbashkët midis Prokurorisë dhe ... Read More
cz15

22

Jan2020
Sot, më 22 janar 2020, PAMECA V, në bashkëpunim të ngushtë me Kolegji Profesional të Lartë “Kolegji i Policisë”, mbajtën një trajnim mbi "Teknikat e ... Read More
20200120_131339

21

Jan2020
Pas tërmetit të 26 nëntorit 2019 dhe procedimeve penale të nisura nga Prokuroria e Durrësit, pas një kërkese të Prokurorit të Përgjithshëm, EAGJ I PAMECA ... Read More
webt

20

Jan2020
Më 17 Janar 2020, PAMECA V organizoi një tryezë të rrumbullakët për zhvillimin e kapaciteteve të njësive të financave të Policisë së Shtetit, në funksion ... Read More

17

Jan2020
PAMECA V organizoi dhe mbajti një kurs trajnimi kushtuar drogave sintetike, prekursorëve dhe substancave të rrezikshme për punonjësit e Departamentin e Policisë Kriminale, në 13-14 ... Read More

10

Jan2020
PAMECA V organizoi dhe zhvilloi një kurs trajnimi kushtuar njësive të vëzhgimit dhe agjentëve nën mbulim të Drejtorisë së Forcës Operative Speciale (SOF) duke u ... Read More
BDM1

16

Dec2019
Sot, më 13 dhjetor 2019, PAMECA V mbajti një trajnim mbi "Teknikat operative të oficerëve të policisë për kontrollin e lokaleve dhe personave, duke paraqitur ... Read More
audit

12

Dec2019
Më 5-6 dhjetor 2019, PAMECA V dhe DCAF (Qendra e Gjenevës për Qeverisjen e Sektorit të Sigurisë) organizuan një seminar trajnimi dy-ditor mbi "Qasjen moderne ... Read More