Kurs Trajnimi mbi “Identifikimin dhe Trafikimin e Automjeteve të Vjedhura”

f1-1

Kurs Trajnimi mbi “Identifikimin dhe Trafikimin e Automjeteve të Vjedhura”

Më 23/24-25 Shkurt 2016 u organizua një Kurs Trajnimi mbi “Identifikimin dhe Trafikimin e Automjeteve të Vjedhura”. Ky Kurs u zhvillua nga Raffaele Chianca, Ekspert Afat-shkurtër i rekrutuar nga PAMECA IV, dhe u ndoq nga 22 oficerë të lartë policie të anti-trafikimit dhe të qarkullimit rrugor të 12 Drejtorive Vendore të Policisë.

me shume foto …

 

 

/ @sq